• Tedsen-Signalisiert-Bewegung-slider.png
  • Tedsen-Fahnen-slider.png
  • Tedsen-Innen-slider.png

UW LEVENSKWALITEIT. ONS VAKMANSCHAP.

Over ons


Tedsen behoort tot de eerste ondernemingen ter wereld die zich exclusief hebben gespecialiseerd in de ontwikkeling van draadloze besturingen. Onze naam is op dit gebied al 50 jaar synoniem met zowel kwaliteit als innovatiekracht. 

Tedsen-afstandsbesturingen werken in verschillende frequentiebereiken en zijn geschikt voor alle op de markt aanwezige systemen. Zij worden door gerenommeerde fabrikanten uit alle branches gebruikt. Gepatenteerde draadloze veiligheidstechniek, krachtige mini- en midihandzenders, dialoog-afstandsbesturingssystemen zijn slechts enkele karakteristieke producten uit onze ontwikkelingsafdelingen. 

Geautomatiseerd of handmatig, losse componenten of volledige gebouwuitrusting, zelf te coderen of met ‘rolling code’ – Tedsen-producten voldoen aan alle geldende veiligheidsmaatregelen en kunnen steeds aan de actuele markteisen worden aangepast. Internationale tests en goedkeuring zijn hierbij net zo vanzelfsprekend als een langdurige onderdelenlevering. Alle eindtests worden zonder uitzondering bij ons uitgevoerd.

Tedsen staat ook voor service en comfort. Onze afstandsbesturingen worden compleet geconfigureerd geleverd. Dit betreft zowel afzonderlijke toepassingen als systemen voor complete gebouwen.

Claus Wiegreffe

Directeur

Thomas Wiegreffe

Directeur

VOORUITZIENDE BLIK. MET LIEFDE VOOR DETAIL.

Productie en ontwikkeling made in Germany


Adolf Tedsen GmbH & co. KG is een van de toonaangevende bedrijf in de ontwikkeling en productie van radiografische afstandsbedieningen en elektronische controlesystemen voor domotica-techniek.


Achter de merken Teletaster®, SunTed®, WatchTed® en LogiTed® meer dan 60 hooggekwalificeerde ontwikkeling-, productie- en managementwerknemers, die elke dag met kennis, persoonlijkheid en grote inzet het bedrijf verrijken en dus de hoge prestaties langdurig waarborgen. 


Onze communicatie met de klant, hoge kwaliteit en uitzonderlijke innovatie zijn de leidraden van ons familiebedrijf.


Wij ontwikkelen en produceren praktische en rendabele oplossingen in Noord-Duitsland.


Onze ervaren medewerkers beschikken over de mogelijkheid om flexibel op de uitdagingen van de verschillende bedrijfstakken en ondernemingen in te springen, samen in een team ideeën te ontwikkelen en te blijven volgen tot perfecte prestaties - klantgericht en op tijd.


Radiografische afstandsbediening en besturingstechniek altijd actueel.

OVERAL THUIS.

Eén bedrijf toont internationale competentie


Kwalificaties, ervaring, creativiteit en moderne technologie. Dit zijn de onderdelen van onze mogelijkheden.


Op basis hiervan worden geavanceerde besturingsoplossingen gemaakt. Het maakt niet uit of het voor een woonhuis of voor een groot vliegveld is- er zijn altijd individuele oplossingen mogelijk die overtuigen en uw succes garanderen.


Door ons breed scala van producten hebben wij de nodige ervaring met  nieuwe uitdagingen in de waarste zin van het woord. 


Op de belangrijkste markten, neemt Adolf Tedsen GmbH & co. KG een leidende positie in Europa in, gedeeltelijk zelfs wereldwijd - bij alles wat we doen, is de band met de klant belangrijk voor ons.


Onze medewerkers in binnen- en buitendienst onderhouden een levendige uitwisseling en werken allemaal samen aan onze gemeenschappelijke projecten. En u blijft continu in beeld: omdat we altijd in gesprek zijn met u.


Gezamenlijk denken, gecoördineerd werken - zo functioneert succes.

KWALITEIT IS GEEN TOEVAL!

Gestage groei in ontwikkeling en prestaties zijn ons doel


Wij voldoen aan de hoogste normen qua ontwikkeling, ontwerp, fabricage en verkoop van onze radiografische afstandsbedieningen en de motorbesturingen. Eerst en vooral danken we onze hoge kwaliteit van vakmanschap aan onze medewerkers die in hun werk ondersteund worden door moderne machines.

Bovendien zorgt een vooruitziende controle voor de naleving van de standaard normen. 


Uitstekende kwaliteit haalt u niet over. Ze overtuigt.