• Sunted-Sonnenschutssteuerung-slider.png
  • Sunted-Sonnenschutzsteuerung-slider-2.png
  • Sunted-Sonnenschutssteuerung-slider-3.jpg

ZONWERINGBESTURINGEN

SunTed® - Schaduw draadloos geregeld


SunTed®-besturingen bedienen zonneschermen, rolluiken, jaloezieën, maar ook uitzetijzers en ruimteventilatoren. Ze zorgen voor maximaal comfort en een hoge flexibiliteit voor uw complete object. Bijna alle motorbesturingen uit deze serie zijn uitgerust met een geïntegreerde draadloze ontvanger.

De SunTed-besturingen kunnen draadloos en nauwkeurig op plaatselijke omstandigheden en individuele behoeftes worden afgestemd. Extra mogelijkheden worden verschaft door aansluitingen voor zonne-, regensensoren en windmeters. Zij zorgen voor een motorbesturing die niet alleen intelligent en zelflerend is, maar uw object ook in hoge mate beschermt tegen schade.

Wij leveren ook de complete besturing van complete objecten. Draadloze besturing verschaft hierbij veel meer individuele mogelijkheden dan bij bedrading het geval zou zijn. Los van de installatie maakt zij elke vorm van ingewikkelde kabelinstallatie overbodig. Zij kan op elk gewenst moment worden uitgebreid en past zich moeiteloos aan uw inrichting en stijl aan.

 ZONWERINGBESTURINGEN