• Ebene-34.jpg
  • Ebene-37.jpg
  • Ebene-38.jpg

DRAADLOZE AFSTANDSBESTURINGEN

Teletaster® - Draadloos op zijn best


Handzender of wandzender – Tedsens Teletaster® K512 draadloze besturingen beslaan een breed spectrum veelzijdig inzetbare producten. Ze werken in alle gangbare frequentiebereiken en zijn probleemloos in alle gebruikelijke schakelaarprogramma’s integreerbaar.

De toepassingsmogelijkheden van onze besturingen zijn zeer uitgebreid. Een aantal van onze nieuwste projecten betreffen trapliften met een beveiliging op een tweede frequentie, centrale ventilatiesystemen met bedieningsmogelijkheid vanuit elke ruimte of weerbestendige besturingen voor saunacabines. Vorm zelf een beeld van ons assortiment.

DRAADLOZE AFSTANDSBESTURINGEN

INTELLIGENT REPLACEMENT PROGRAM

Teletaster®IRP - Radiografische besturing


Achter Teletaster IRP® verbergt zich een modern radiografisch besturingssysteem, dat uitstekend voor de inzet in grotere objecten zoals b.v. ondergrondse garages geschikt is. De speciaal voor dit product ontwikkelde administratiesoftware biedt de gebruiker talrijke praktische functies en is daarnaast toch verrassend eenvoudig in bediening. Zo laten zich met Teletaster IRP®eigenhandig veel objecten in een overzichtelijke databank vastleggen en beheren en dat met wel zo´n 2000 handzenders per ontvanger. 

Het vooruitstrevende aan dit radiografisch besturingssysteem is het Intelligent Replacement Program. Deze systeemuitkomst maakt het mogelijk om snel en met zekerheid verloren handzenders te vervangen. De administratie van de handzenders binnen de Teletaster IRP® Software geeft u de mogelijkheid een vervangende zender in 2 seconden nieuw in te programmeren. Hierbij wordt de data zoals het serienummer van de verloren handzender op de vervangende zender overgezet. Daarbij ontvangt iedere vervangende zender automatisch een verlies-index, welke de actueel geldige zender markeert. Met het eerste gebruik van de ontvanger door een nieuwe vervangende zender is de verloren zender direct geblokkeerd.

TELETASTER IRP BEHEERSBARE RADIOGRAFIE

RFID TECHNOLOGIE

Teletaster®IRP Plus


Moderne handbare transponder en radiografische handzender met geïntegreerde transponder. De gebruikte RFID-technologie biedt veelvuldige mogelijkheden voor de handsfree overname van bijvoorbeeld toegangsgegevens.  Door de toekenning van individuele serienummers is een exacte personalisatie van de transponder en zender via de Teletaster IRP®Plus Software mogelijk.

TELETASTER®IRP PLUS RFID TRANSPONDER