• Sunted-Jalousie.png
  Tedsen signaliseert beweging
 • Parkhaus.png
  Beheersbare afstandsbesturingen
 • Sunted-2-kantoor.png
  SunTed® Zonwering besturingen
 • Rolltore.png
  LogiTed® Poortbesturingen
 • WatchTed-Sicherheit.png
  WatchTed® Veiligheidstechniek

SOLIDE EN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Tedsen - signaliseert Beweging.


Welke bewegingen en processen u ook wilt sturen, draadloze techniek verschaft u flexibiliteit en zekerheid. Draadloze besturing biedt oplossingen die tot in detail aan uw eisen voldoen – of dit nu voor garagedeur, zonwering, traplift of centraal ventilatiesysteem is. Tedsen zorgt voor de implementatie – uw partner voor draadloze technologie en draadloze besturingstechniek. 

In onze bedrijfsgeschiedenis van meer dan 50 jaar hebben wij een omvangrijk productassortiment ontwikkeld. Deze weerspiegelt het behoeftespectrum van de markt en wordt steeds opnieuw uitgebreid met nieuwe frequentiebereiken.


Voor industriële, handels- of particuliere oplossingen, voor een individuele toepassing op maat of duurzame serieproducten – draadloze besturingen van Tedsen garanderen u solide en innovatieve oplossingen. 

Onze producten zijn economisch, hebben een breed toepassingsbereik en een lange levensduur. Maar ze hebben vooral één ding gemeen: ze signaleren beweging. Overtuig uzelf


Draadloze afstandsbesturingen voor industrie, handel en privé

Zonweringenbesturingen voor Rolluiken, Jaloezieën, Screens en Markiezen


Besturingen voor parkeergarages, schuifdeuren, roldeuren en universeel inzetbare besturingen 


Optionele elektronische veiligheidsoplossingen voor poorten, deuren en slagbomen

Wij danken u voor het bezoek aan onze beursstand.

OEM OPLOSSINGEN

Klantspecifieke oplossingen


Naast de klassieke toepassingen voor deur, poort of zonwering zijn we ook op andere gebieden actief en bieden u naar behoefte graag op maat gemaakte radiografische besturingen en motorbesturingen zoals OEM oplossingen aan. Ook kunnen wij natuurlijk voor u iedere andere elektronica ontwikkeling en productie bewerkstelligen.​​​​​​​Tedsen producten zijn reeds in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Daarbij reikt het toepassingsgebied van bouwtechnologie en voertuigtoepassingen via medische en orthopedische technologie tot aan apparaten voor sport en welzijn.


Mocht u tot nu toch nog niet van ons gehoord hebben, dan kunt u dit gerust als teken zien van onze discrete werkwijze. We stellen de belangen van onze klanten voorop, houden ons ver weg van grote uitvoeringen en werken bijna uitsluitend op basis van aanbeveling.


Ons ontwikkelingsteam bezit jarenlange ervaringen in de meest uiteenlopende gebieden en heeft talrijke klant-specifieke oplossingen  succesvol gecreëerd. Omdat wij al onze producten vanaf de ontwikkeling tot aan serieproductie in eigen hand houden, kunnen wij flexibel op uw specifieke eisen reageren en u ook bij kleinere  hoeveelheden een individuele oplossing aanbieden.


Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.


PROJECTEN

Projectbesturing